Jongerenworkshop maandelijks 

Zomaar onverwacht kwam er een poos geleden een meisje op het atelier dat heel graag creatief bezig wilde zijn. Ze had geen zin om zoals zoveel andere jonge meisjes haar tijd te verdoen met telefoon, nagels bewerken , nee ze wilde heel graag creatief bezig zijn, poppen maken, naaien.

Dus ik op zoek naar andere jongeren. Ze zullen er vast zijn die dit ook leuk vinden. En ik vond er nog 1 :). A.s. zaterdag start de maandelijkse workshopdag met deze 2 jonge dames en ik ben echt zooo benieuwd hoe dit gaat, heb er heel veel zin in.

Ken jij ook iemand, of wil je zelf heel graag 1 x per maand gezellig met andersdenkenden op het atelier bezig zijn, neem dan even contact met mij op. Superleuk natuurlijk als ik deze groep wat uit kan breiden!!

A.s. zaterdag voor de eerste keer, 20 februari van 10 tot 2 uur.

Warme groet, Yolande

viltsezaken@ziggo.nl


Open workshopdag 

Sinds 2016 ben ik gestart met een maandelijkse Open Workshopdag. De bedoeling hiervan is eigenlijk gewoon een soort van inloopdag maar dan net even anders. Je kunt deze dag aan een eigen gekozen werkstuk werken en dit kan dus per persoon verschillend zijn. Je kunt lekker uitproberen wat je misschien al langer wilde, of een tas maken of een sjaal die maar niet voorbijkomt in het programma. Al maakt dat eigelijk in het atelier nooit uit, deze dag kun je heerlijk zelf aan de slag. Hetgeen je maakt bepaalt de prijs zeg maar. En ik ben de hele dag aanwezig uiteraard om te adviseren , om bij te staan. Prijs is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers en een kopje soep. Je mag zelf je lunchpakket meenemen.

Warme groet,

Yolande


Patroonbladen Septemberspring 

Nieuw in het atelier zijn de patroonbladen van Atelier Septemberspring! Bijzonder leuk om te maken. Vooralsnog heb ik alleen de patroonbladen van de seizoensslingers te koop en van de Hippies en de VW bus.


print deze pagina...

Viltse Zaken 2011-2019